Den 26. juni la Sjanten, Magne og Torgeir på tur nordover. Sjanten hadde kommet til badebyen ett par dager i forveien for å plukke opp brun saus fra Norge, og Magne og Torgeir følte vi måtte følge Sjanten hjem til Chiang Mai.
 
Første dag gikk til Chayaphum provinsen, hvor vi var, er vi ikke helt sikker på, men godt mottatt ble vi i hvertfall. Så gikk turen til Chiang Mai hvor vi møtte veiviseren. Han hadde vært på skogstur i en uke og hadde ikke noe imot litt asfalt igjen.
 
Dag 2 i CM valgte vi å ta en dagstur til Doi Inthanon national park, høyeste fjell i Thailand (i hvert fall som det går an å kjøre opp på). Vi var innom og hentet Tom og tok en kaffe der før vi besteg fjellet.
Etter CM gikk turen til Nan, så en fin fjell rute, med ferge, ned til Lomsak, og så tilbake til badebyen.
 


På vei til Chayapum. Her på Khao Yao national park.Vel fremme i Chayapum. Sjanten ser litt skeptisk ut.Moro veier på 225.Hva venter vi på?Ett stopp hos Tom og litt kaffe før vi kjører opp til Doi Inthanon.Proviant må handles før vi bestiger fjellet.På toppen av Doi Inthanon, Maipenrai.Bare så vi ikke glemmer det. Vi er 2565 meter over havet.En ny måte å be på?Regnskogen strakk seg helt in på toalettet.Og kaldt var det. 16 grader, brrrr..Og då gjør det seg med litt varm kaffe.Kubikk kongen.Syklene pakket og klar om morgningen i CM, og turen går mot Nan.På 1148, fantastiske veier. Her venter Sjanten utålmodig på at fotografen skal bli ferdig så vi kan race videre.På Tony’s restaurant i Nan. Meget god europeisk mat, noe som gjorde Nan til en by av øverste klasse.Vi venter på fergen, om vi kan kalle den ferge då. Veiviseren var den eneste med rette sykkelen viste det seg.
Og her kommer den.Ferge billettøren.


To friske ungdommer som skal på heisatur til byen (Uttaradit) for helgen.


Veiviseren prøver seg på sjømat fra innsjøen.Pisse pause.Og så er vi klar igjen.Lomsak hotell.

Best regards,
MPR MC
www.maipenraimc.com