Lopburi Bikeweek 2009

Maipenrai MC til Lopburi. Lopburi Country MC hadde 18 års jubileum, og klart at vi I MPR MC stiller. 6 sykler og 8 personer tok turen, med start fra Løven kl 10:00 på Lørdag 31.1. Turen gikk opp 331 og 304 til 33. Så til 1 via Saraburi og beine veien til Lopburi. Det var noen av oss som hadde dårlig erfaring med Lopburi fra tidligere opphold, med legebesøk og stivkrampe sprøyter etter ape-angrep!!! En fin tur oppover i dette vakre landet, og ankommsten til Lopburi kunne ikke vært timet bedre. Vi kom rett inn i kortsjen, og cruiset litt rundt i byn før vi stoppet ved....yes, Ape ruinene. Vi I MPR MC ble jo selvsagt dratt frem i rampelyset igjen, og måtte serevere disse j”#¤” apene mat fra sølvfat! Dette ble dekket av flere TV kanaler, og om vi kom på TV vet vi ikke. Vi prioriterte festen på kvelden, fremfor en kveld foran TV’n. Og for en fest. Omtrent like stort som Pattaya Bike week pleier å være. Enormt med folk, og vi i MPR MC deltok selvfølgelig. Frodo tok publikum med storm med et forykendes AC/DC show. Joar ble så varm at vi måtte legge han i is-bilen til avkjøling! Søndagen kjørte vi hjem igjen over Kao Yai, som er en fantastisk opplevelse. Selvfølgelig aper der og.. Tro det eller ei, men vi fikk en regnbye rett før ”siste øl stopp”. Så en liten forsinkelse, men 19:06 var vi på plass på Løven..

Nok en fin tur med gode venner og mye latter. Og nye venner fikk vi og.....Noen kom uten bensin på tanken.Og noen kom uten luft, der luft helst skal være.Det er da Thaiene bare slapper av. Her har vi noe å lære...Men nå er Frodo helt klar, intet stopper den mannen nå.....Første stopp. Her er Joar, Henning og Frodo i munter samtale.Men Magne og Andre er mer skeptisk...Litt Elefanter i krysset 33/305, og litt mopeder.Her er Frodo på hugget, ser han en dame så bare stuper han til...Rett før Lopburi er det en del artige fjell formasjoner.Et sjeldent syn på Thailanske veier. 2 Valkyrier...Vi kom rett inn i kortesjen da vi kom til Lopburi. Muligens de ventet på oss.Litt gruppe fotografering hører til.Her skal Apene fores, av stort sett bare Faranger. Thaiene holdt seg litt i bakgrunn.Bordskikken kan diskuteres.Party wreckers!Disse gutta imponerer oss stadig vekk. Denne karen fikk selvfølgelig stickers.Frodo på vei til treff plassen.Stor scene, og masse syngedamer.แกว og Chief Frodo.Litt samling rundt isboksen.Etter en lengre tale var det på tide med litt fyrverkeri.Hva vi i MPR MC ikke gjør for nye venner?Her lar Magne sin nye venn få lov til å skjære av MPR MC logoen...De aller fleste kom på sykkel, men noen hadde andre transport middler.Her er Frodo midt oppe i sitt AC/DC show. Det tok helt av....Vi måtte legge Joar på is etter Frodo stitt show.Ny dag og nye muligheter på fine veier.I krysset 2/2090 til Kao Yai nasjonal park.2 lettere utslåtte unge menn.I fint driv oppover fjellet.Fra et av utsikts punktene.Fine veier på toppen.I fint driv over fjellet.Her har Frodo funnet en  klesbutikk med alle størrelser.Litt tekniske problemer. Det var bare Henning som hadde satt bensinlokket i feil stilling.Her vurderes nye mopeder.


Og jammen fikk vi ikke litt regn og. Dette er 8 km før vårt faste ”siste øl stopp”.Gode venner deler på det de har.19:06 var vi på plass på Løven.

Nesten 700km. En fin tur med mange artige opplevelser, og mange nye venner.

Nå blir det en hel dag hjemme, før vi legger ut mot Buriram og videre nordover. Kommer tilbake til Pattaya/Burapa Bike week som starter 12.2.

Best regards,
MPR MC

www.maipenraimc.com